Заеми от частни лица без поръчители. Пари на заем до заплата. Бързи заеми от лихвари. Кредити от частни лица.

Заем от лихвар

"Давам експресни заеми срещу имоти и автомобили", "Бързи заеми веднага срещу залог на имоти, коли, техника, вещи", "Заем за всеки от 2000 до 20 000 лв. без доказване на доход, без поръчители, годишна лихва 6.9%".
http://www.creditinfo.bg/krediti/

Ако е закъсал за пари, човек просто може да отвори сайта за кредити 7bg.net или Creditinfo.bg и да се смае колко хора са готови да му броят хиляди лева само срещу лична карта и някакъв "формуляр". Още по-любопитно е кой се крие зад обявите. Освен споменаваните тук -таме банки, има и известни фирми за бързи кредити с огромни лихви. Справка в ЦКР за лоши кредити.

Едни от най-проспериращите в момента са професионалните лихвари. Това са лица, които не работят от името на фирма, не са регистрирани никъде, а имат само GSM и обява във вестник. На клиентите си никога не дават обяснения по телефона, а се срещат с тях в някое кафене. Това, че върху сделките, които правят, не плащат данъци, е най-малкият проблем. По-големият е, че срещу заем от 20 000 лв., клиентът му може да остане без апартамент за 100 000 лв.

Кандидатсвай Онлайн:

http://www.creditinfo.bg/kak-moga-da-napravya-spravka-v-tskr-za-loshi-krediti/

Posted by Creditinfo.bg on Thursday, March 10, 2016